Josephine Eld10 november 2016

Oktober månad har passerat och vi ha hunnit en bit in i november. Snön har kommit och vi hoppas att den får stanna kvar. Snöleken är i full gång på skolgården.

I oktober anordnades Skoljoggen på vår skola. Eleverna samlade varv nere på Ängen samt uppe i elljusspåret. När vi räknade ihop hur långt vi tillsammans hade gått/sprungit denna dag var resultatet hisnande! Hela 2600 km! Det motsvarar sträckan Storvreta - Rom.

Vårt Skapande skola-projekt tillsammans med Vattenmannen och Speed avslutades med en show i matsalen. Eleverna var delaktiga och sjöng tillsammans med Vattenmannen och Speed som även hade skapat en låt av elevernas ord och tankar om Vatten.

På fritids jobbar de med Tema hösten. Eleverna har fått skapa pärlträd. De har även jobbat med Tema Halloween och spöken. Förutom detta pågår pärlplattebygge och arbete kring Pokémon.

I förskoleklasserna kan ni se bilder på det de arbetat med där, bland annat så har de firat Nallens dag, arbetat med mönster och skapat armband med mönster samt gjort läxan som de fick av Vattenmannen och Speed.

Armband

Nallens dag