Josephine Eld6 oktober 2016

Under september månad fick vi besök av Vattenmannen och Speed som en del i vårt Skapande skola projekt. Vattenmannen vill väldigt gärna börja i skolan, så en dag dök han upp med sin vän Speed och tillsammans har de besökt samtliga klasser på skolan. De har gett alla klasserna en varsin läxa tills nästa gång de ses.

Vi har haft friluftsdagar för hela skolan. Trots det regniga vädret kämpade alla på bra. Temat på de olika övningarna var Samarbete och varje lag var tvunget att hjälpas åt för att klarar av att lösa de olika uppgifterna.

På fritids har man jobbat med hösten. Ni kan se en bild längre ner på Ugglor som de skapat.

På musiken har de sjungit och spelat arbaiska sånger.

Årskurs 1 har med en bild från deras idrottspass där de just nu jobbar med olika redskapsbanor.

Samarbete

Dragkamp