Inskolningstider förskoleklass

Varmt välkomna till Storvretaskolan. För er som önskar inskolning erbjuder vi detta med start antingen måndagen den 1 augusti (v. 31) eller måndagen den 8 augusti (v. 32). För att på bästa sätt kunna planera vår verksamhet ber vi er lämna in barnets tider senast den 31 maj. Tiderna lämnas in digitalt nedan.

Inskolning

Inskolningen sker efter följande schema:

Måndag den 1 augusti kl. 08.30-11.00

Tisdag den 2 augusti kl. 08.30-11.00

Onsdag den 3 augusti kl. 08.30-11.00

Torsdag och fredag efter ordinarie schema.

Måndag den 8 augusti kl. 08.30-11.00

Tisdag den 9 augusti kl. 08.30-11.00

Onsdag den 10 augusti kl. 08.30-11.00

Torsdag och fredag den 11-12 augusti är det planeringsdagar för fritidspersonalen och fritids är stängt.

Vi önskar att ni som föräldrar i möjligaste mån inte är med under inskolningen men finns tillgängliga så att vi lätt kan nå er om det skulle behövas.

Ni kommer att mötas av en personal som ger en kort genomgång av rutiner samt visar er runt i lokalerna.

Övrig info

Önskar ni inte inskolning på fritids eller är i behov av längre vistelsetid vecka 31-32 är barnet välkommen på sina ordinarie tider. Skolans ansvar för skolbarnomsorg gäller från och med den 1 augusti 2016.

Skolan börjar onsdagen den 17 augusti kl. 08.15 och slutar kl. 13.15, då fritidsverksamheten tar över. Ni som har er första inskolningsdag den dagen gör upp om inskolningstider med personalen.

Vi önskar er alla en skön sommar och ser fram emot att träffas i augusti!

Varmt välkomna!

Med vänlig hälsning,

Personalen i förskoleklasserna och rektor Outi Määttä

För att kunna skicka iväg formuläret ska du fylla i allt som är markerat med *

Mitt barn ska börja i *
Fritids före skolstart * Om nej, vänligen fyll i ledig under rubrikerna tider v 31,32,33.
Vecka 31
Mitt barn behöver fritids dessa dagar. Torsdag och fredag 11-12 augusti har fritids planeringsdagar och är därmed stängt.
Vecka 33 Skolstart onsdag 17 augusti kl 08:15.
Specialkost Kryssa för de livsmedel som ska uteslutas i maten.
Formuläret kunde inte skickas. Försök igen om en liten stund.
Uppdaterad: