Klämdagar på fritids

Måndagen den 30/4 och fredagen den 11/5 är skolan stängd, men fritids är öppet som vanligt. Nu är det dags att meddela hur ert barns omsorgsbehov ser ut dessa dagar.

Vi behöver veta om ert barn ska vara på fritids under klämdagarna och i sådant fall vilka tider. Detta för att på bästa sätt kunna planera verksamheten för barn, personal och matbeställning.

För att kunna skicka iväg formuläret ska du fylla i allt som är markerat med *.

Mitt barn behöver omsorg den 30/4
Här kan du fylla i om ditt barn har annan specialkost eller om du har information du vill meddela fritidsevens tider, exempelvis mån-ons 8-16, tors 9-15. Om eleven är ledig alla dagar, skriv ledig
Mitt barn behöver omsorg den 11/5
Kryssa för de livsmedel som ska uteslutas ur maten.
Här kan du fylla i om ditt barn har annan specialkost eller om du har information du vill meddela fritids.
Formuläret kunde inte skickas. Försök igen om en liten stund.
23 september 2016