Rektorsbrev december

År 2015 går mot sitt slut och vi kan summera en fin höst både vädermässigt och vad gäller arbetsinsatsen hos barn och vuxna. Vi håller som bäst på med förberedelser inför Luciafirande och avslutning. Barnen längtar efter julkalendern och snön.

Jag vill tacka er föräldrar för denna termin. Under skolrådsmötena har mycket matnyttigt diskuterats och nya tankar och idéer tar form i givande diskussioner. Personalen på skolan och på fritids har gjort ett gediget jobb med spännande matteutmaningar, GOTD ( grej of the day), NOMP – läxor, glosor, filtfigurer, julkulor, kasperdockor, No-experiment mm. Allt som ryms under en skoldag skulle inte få plats i ett månadsbrev. Förutom allt skolarbete som kräver sina pedagoger är det många kompetenser som behövs för att en skola ska fungera. I dessa tider har vaktmästaren varit sysselsatt med att bistå fönsterbytarna som bytt fönster i hela gamla skolbyggnaden. Städpersonalen har fått sopa en hel del extra efter arbetet…

Julavslutningen sker tillsammans med personal och elever i vår matsal 21/12 på förmiddagen. Kl 10.10 går skolskjutsarna hem och fritids tar vid.

Välkommen tillbaka till vårterminen 2016, som börjar måndag 11/1 kl 8.15.

Hoppas ni alla får en fin och fröjdefull jul och ett gott nytt år!

Outi Määttä

Rektor Storvretaskolan

1 december 2015